Bouw Collectief Twente heeft een prachtig samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven. Op deze manier vindt u een aantal professionele en ervaren bouwbedrijven onder één dak, maar heeft u profijt van korte lijntjes door middel van het contact met één contactpersoon. Onze installatiewerkzaamheden zijn breed en tegelijkertijd gespecialiseerd. Bij Bouw Collectief Twente kunt u terecht voor onder andere de installatie van elektra, wateraansluitingen, gas, CV-installatie ten behoeve van woningbouw, renovaties of onderhoud aan uw woning. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontact af te sluiten. Dit is niet verplicht, maar heeft een zeer groot voordeel dat alles jaarlijks (indien gewenst) wordt nagekeken door hetzelfde ervaren en professionele installatiebedrijf.

De installatie van uw badkamer of sanitair is tegenwoordig veel comfortabeler en luxer dan vroeger. Zo kunt u denken aan inloopdouches met een prachtige betegeling, meerdere ingebouwde kranen met thermostaat of zelfs ingebouwde waterdichte televisies op uw badkamer. Ook wanneer u niet zo’n luxe wenst, bent u bij Bouw Collectief aan het juiste adres voor professionele installatiewerkzaamheden.

Installatiewerkzaamheden op maat

Bij de bouw van een nieuwbouwwoning komt een hoop kijken. Bouw Collectief Twente biedt een totaalpakket aan diensten om de bouw van uw project zo spoedig en zo goed mogelijk te laten verlopen. Op deze manier loopt de bouw geen vertraging op of is er geen wrijving tussen verschillende bedrijven. Bij ons staan kwaliteit, service en dienstverlening hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met erkende materialen, onderdelen en producten. Deze worden volledig volgens de NEN normen en richtlijnen gemonteerd.

Wilt u meer informatie over onze installatiewerkzaamheden? Neem gerust vrijblijvend contact op met Bouw Collectief Twente via 074-7501159 of vul ons contactformulier in. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Tevens kunt u gebruik maken van ons offerteformulier. Hierin kunt u aangeven voor welk type project u onze prijzen op wilt vragen.

Installatietechniek partners van het Bouwcollectief Twente:

Slooijer electro

Wij bieden u een veelzijdig en eigentijds scala aan elektrotechnische diensten en producten.

KH installatietechniek

Nieuwbouw-/verbouw- en renovatiewerkzaamheden

MAXILUM

Airconditioning en Warmtepompen Specialisme Maxilum.

[maxbutton id=”1″]