KH Installatietechniek

KH installatietechniek

Een groot deel van de installatie in een woning bestaat uit de elektrische installatie. KH Installatietechniek voert elektrowerkzaamheden uit in de nieuw- en verbouw van woningen volgens de NEN -normen. Te denken valt aan meterkasten, groepenuitbreidingen, rookmelders aangesloten op het lichtnet, telefoon-, computer-, en tv aansluitingen, (tuin-) verlichting, bedrading en bekabeling. Naast het installeren van elektra doet KH Installatietechniek tevens het onderhoud voor u.

Daarnaast adviseren wij u graag bij het aanleggen van diverse verlichtingsmogelijkheden zoals hoofdverlichting, noodverlichting, accent- en sfeer verlichting. Goede verlichting maakt uw woning helemaal af. Wilt u graag gebruik maken van onze diensten in de elektra techniek of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. KH Installatietechniek staat voor u klaar!

 

Badkamers & Sanitair

Een moderne design badkamer of toch liever landelijk en traditioneel? Bij KH Installatietechniek is alles mogelijk om de gewenste badkamer voor u te realiseren. KH installatietechniek heeft ruime ervaring in het creëren van nieuwe en het renoveren van bestaande badkamers en toiletruimtes. Adviseren en het doornemen van mogelijkheden hoort erbij.

 

Kosten besparing en milieuvriendelijkheid met een waterontharder

– Minder wasmiddel nodig, zachte was zonder wasverzachter
– Geen kalkaanslag meer op kranen en diverse sanitaire toestellen
– Verlengde levensduur van verwarmingselementen in was- en vaatwasmachines en alle andere apparatuur
– Beter voor uw huid en haar, minder shampoo en zeep nodig

 

Loodgieterswerk

Voor het aanleggen van de gas- en waterleidinginstallaties alsmede rioleringen is de nodige vakkennis en materiaal van goede kwaliteit (KIWA keurmerk) een vereiste. KH Installatietechniek kan u hier uitstekend mee van dienst zijn. Ook de aanleg van hemelwaterafvoeren en drainagesystemen kan verzorgd worden. Dit alles ook volgens de NEN normen en richtlijnen.

Ook bij lekkageproblemen staat KH Installatietechniek voor u klaar.

 

Verwarming

Er gaat niets boven een warme en behaaglijke woning in de wintertijd! Buiten een cv- ketel en radiatoren/convectoren van de diverse merken verzorgt KH Installatietechniek ook lage temperatuur verwarmingssystemen als vloerverwarming en andere energie zuinige systemen.

 

Ventilatie

Voor een aangename leefomgeving en gezondheid is een goede ventilatie uiterst belangrijk, het zorgt er voor dat overtollig vocht en eventuele vervuiling uit de woning verwijderd wordt. Een natuurlijk of mechanisch ventilatiesysteem is in de nieuwbouw van woningen dan ook een verplicht onderdeel. Dit om een continue luchtverversing te garanderen.

 

Dak- en zinkwerk

Om lekkages te voorkomen is het belangrijk om daken en goten goed te onderhouden en tijdig te vervangen. Naast bitumen dakbedekking met of zonder isolatie kunt u ook denken aan hemelwaterafvoeren van zink of koper, deklijsten ten behoeve dak randafwerking en ingemeten maatzetwerk. Bij KH Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor uw dakbedekking of regenwaterafvoer, ook wanneer u een installatiebedrijf nodig heeft voor het nodige onderhoud aan uw dak of zinkwerk.

 


—————————————————————
Bedrijfsgegevens:
Van Galenstraat 18

info@kh-installatie.nl
0614446731
Naar de website »