Nieuwbouw en renovatie

Bij Bouw Collectief Twente kunt u terecht voor traditionele timmerwerken en metselwerken bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovaties. Onder Bouw Collectief Twente vallen meer dan vijftien verschillende bedrijven die hun krachten hebben gebundeld waardoor wij onze verschillende werkzaamheden perfect op elkaar kunnen afstemmen.

Interieur

Sluit uw interieur niet helemaal meer aan bij uw wensen en eisen dan kunnen wij u helpen met een totaal interieurontwerp. Wij bekijken de mogelijkheden van uw woning en maken samen met u een passend ontwerp naar uw budget. Dit kan een interne verbouwing zijn maar ook het toevoegen van maatwerk meubilair, een lichtplan of een kleur- en materialenadvies. Op maat gemaakte meubelen zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. In een interieurontwerp op maat proberen wij dit altijd mee te nemen in de nieuwe indeling van uw woonhuis. Maat werk meubelen maken uw interieur tot een samenhangend geheel en zijn onderdeel geworden van het huis. Wij ontwerpen functionele- en decoratieve meubels voor particulieren, bedrijven en instellingen. Een serie kasten in de zelfde stijl of een enkel 1 meubel? Geen klus is te groot of te klein.

Tuinaanleg en onderhoud

Bouw Collectief Twente is van mening dat een tuin niet enkel een verlengstuk van uw huis is, maar dit ook geldt voor u zelf. Wanneer u thuis komt van uw werk is het belangrijk dat u een heerlijke plek heeft waar u kunt ontspannen en genieten. Wij kunnen volledig inspringen op uw wensen.

Neem contact op voor meer informatie.