tekeningen-bouwprojectArchitectuur op maat

Bij Bouw Collectief Twente is de architectuur van een woning, kantoor of andere gebouwen gericht op duurzaamheid en innovatie. Vanuit het eerste ontwerp tot realisatie zijn wij in nauw contact met onze klant om een desgewenst ontwerp naar wens te maken. Nieuwbouw of renovatie, onze ervaren architecten staan voor u klaar. Bouw Collectief Twente biedt een geheel eigentijds en compleet concept voor onze opdrachtgevers. Door de goede en professionele samenwerking tussen de verschillende aangesloten bedrijven kunnen wij geheel inspringen op grote, maar ook kleinere projecten.

Interieurarchitectuur op maat

Een totaal interieurontwerp op maat, een kastenwand op maat of een nieuwe keuken en badkamer?

Sluit uw interieur niet helemaal meer aan bij uw wensen en eisen dan kunnen wij u helpen met een totaal interieurontwerp. Wij bekijken de mogelijkheden van uw woning en maken samen met u een passend ontwerp naar uw budget. Dit kan een interne verbouwing zijn maar ook het toevoegen van maatwerk meubilair, een lichtplan of een kleur- en materialenadvies.

Wij begeleiden u van ontwerp tot uitvoering. Wij maken samen met u een passend ontwerp naar uw budget. Hier zoeken wij diverse geschikte partijen bij en vragen offertes aan ter vergelijk. U stelt uw eigen team van vakmensen samen en hebt een duidelijk overzicht van de kosten en planning. Wij kunnen uw verbouwing begeleiden zodat alles wordt uitgevoerd volgens ontwerp en er geen extra kosten bij komen.

Tuin op maat

Bouw Collectief Twente is van mening dat een tuin niet enkel een verlengstuk van uw huis is, maar dit ook geldt voor u zelf. Wanneer u thuis komt van uw werk is het belangrijk dat u een heerlijke plek heeft waar u kunt ontspannen en genieten. Wij kunnen volledig inspringen op uw wensen; wilt u een onderhoudsvrije tuin, of werkt u graag zelf in uw tuin om het na de tuinaanleg zelf bij te houden? Wanneer u kiest voor een onderhoudsvrije tuin krijgt uw tuin een volledige bestrating. Dit is vervolgens op een prachtige manier in te richten door het gebruik van verschillende bloembakken of een aangelegd zitterras, zodat u weinig onderhoud aan uw nieuwe tuin heeft en toch heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Neem contact op voor een vrijblijvende gesprek.architectuur ontwerp binnenhuis