architect-bouwcollectieftwenteEen woning of pand verbouwen is een flinke klus. Bouw Collectief Twente heeft alle mensen en middelen  in huis om uw (ver)bouwproject volledig uit handen te nemen. Onze specialistische partners zijn ieder voor zich zeer goed in een bepaald onderdeel van de verbouwing, waardoor we u een totaalpakket van diensten kunnen aanbieden. Of het nu gaat om aanbouw, het verbouwen van een bedrijfspand of het aanpassen van een besta

Professionele verbouwing

Onze professionals hebben in het verleden laten zien dat ze bij iedere verbouwing met veel precisie te werk gaan. Door deze precisie en het vakmanschap is Bouw Collectief Twente erg goed geworden in het nabootsen van een bestaande stijl. Dit heeft als voordeel dat het deel van de verbouwing precies past bij de originele stijl van de bestaande woning. Zo heeft u de profijt van de nieuwste technieken en de beste kwaliteit, maar doet het niet ten onder aan de authentieke uitstraling.

Naast de verbouw en nieuwbouw in een bestaande stijl behoort detailwerk ook tot een onderdeel van onze vakkennis. Zo kunt u ons naast grote verbouwingen ook inschakelen voor opdrachten die perfect tot in de detail uitgevoerd dienen te worden. Hierbij kunt u denken aan gevels, meubels, vloeren en andere kleinere klussen.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, dan horen we het graag!

Renovatie

Naast nieuwbouw en verbouw kunt u Bouw Collectief Twente ook inschakelen voor uw renovatieproject. Onze professionals kunnen uw pand of woning in ere herstellen door de benodigde verbouwingswerkzaamheden vakkundig uit te voeren. Hierdoor zal het gebouw weer volledig woon- en bruikbaar worden volgens de huidige maatstaven.

Naast een grote verbouwing of de kleinere opknapklussen zijn onze vakmensen zeer goed in specialistisch vakmanschap. Oud-Hollands vakwerk bijvoorbeeld, waarbij gevels en andere houten onderdelen van een woning (net als vroeger met de hand) worden hersteld. Door onze liefde voor het vak hechten wij erg veel waarde aan deze kleinere ambachtelijke projecten.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, dan horen we het graag!verbouw bouwcollectief twente