Slooijer Electro

Eigentijds

Slooijer electro biedt u een veelzijdig en eigentijds scala aan elektrotechnische diensten en producten.
Onze range bestaat uitsluitend uit A-merken. Alleen topkwaliteit materialen en installaties, die voldoen aan de laatste normen op het gebied van veiligheid en milieu, komen door onze strenge selectieprocedure.

Betrokken

Eigentijds in ons aanbod, ouderwets in onze service. Vakmanschap en betrokkenheid zijn voor ons geen begrippen uit een ver verleden, maar vormen de basis van onze uitstekende dienstverlening.

Voor ons is uw project niet zomaar een opdracht. Of het nu gaat om een grootschalig renovatieproject of het verplaatsen van een wandcontactdoos, elk project is voor ons een uitdaging.
Nét dat stapje extra. Kwalitatief hoogwaardig werk. Alles strak afgewerkt. Kortom, werk waar wij trots op mogen zijn en waar u tevreden over bent. Dat is onze missie.

Innovatief

Trots zijn we ook op ons innovatieve aanbod. De ontwikkelingen in de dynamische wereld van de elektrotechniek volgen wij voor u op de voet. Deze kennis stelt ons in staat u steeds een passend en deskundig advies te geven. Bijvoorbeeld over de laatste technieken en snufjes op het gebied van domotica en beveiliging, of over de besparing op uw energierekening en subsidiemogelijkheden wanneer u de aanschaf van een zonne-energiesysteem overweegt.

Neem een kijkje op onze site voor ons complete aanbod of vraag direct een gratis offerte aan


—————————————————————
Bedrijfsgegevens:
Van Weerden Poelmanweg 18

info@slooijerelectro.nl
Naar de website »