Bij Bouw Collectief Twente is de architectuur van een woning, kantoor of andere gebouwen gericht op duurzaamheid en innovatie. Vanuit het eerste ontwerp tot realisatie zijn wij in nauw contact met onze klant om een desgewenst ontwerp naar wens te maken. Nieuwbouw of renovatie, onze ervaren architecten staan voor u klaar. Bouw Collectief Twente biedt een geheel eigentijds en compleet concept voor onze opdrachtgevers. Door de goede en professionele samenwerking tussen de verschillende aangesloten bedrijven kunnen wij geheel inspringen op grote, maar ook kleinere projecten.

(Interieur-) Architectuur op maat

Wanneer u een nieuwe woning wilt laten bouwen, bieden wij u de kans om gebruik te maken van onze totaaldiensten. Zo vindt u bij ons meerdere ervaren architecten, hoveniers, stukadoors of andere bouwbedrijven die zeker van pas kunnen komen. Op deze manier kunt u problemen of vertraging bij de bouw of renovatie van uw woning gemakkelijk voorkomen, omdat de aangesloten bedrijven op elkaar zijn ingespeeld.

Wij zijn er voor iedereen, voor particulieren bij de verbouwing van uw woonhuis of het bouwen van een nieuwbouwwoning. Ook hebben wij ruime ervaring bij het renoveren van woningen, bedrijfspanden of andere bouwwerken zoals scholen, appartementen of winkels. Onze ontwerpen kunnen geheel eigentijds en trendy zijn, maar ook een reconstructie van uw bestaande woning of bedrijfspand. In eerste instantie zorgen wij voor een ontwerp op maat, waarbij uw wensen voorop staan. Wanneer er iets niet mogelijk blijkt te zijn, hoort u dit in een adviesgesprek zeker van ons. Onze architectuur is er ook voor u wanneer u zoekt naar een oplossing op maat.

Wanneer u meer informatie wilt over onze architectuur, kunt u een geheel vrijblijvend adviesgesprek aanvragen via ons contactformulier. Voor vragen zijn wij bereikbaar op 074-7501159. Bouw Collectief Twente staat voor u klaar en beantwoord uw vragen graag. Wanneer u ons contactformulier invult, geven wij een spoedige reactie terug.

[maxbutton id=”1″]