Heeft u nieuw parket in Hengelo nodig? Bij Bouw Collectief Twente vindt meerdere u gespecialiseerde bedrijven onder één dak. Het samenwerkingsverband zorgt ervoor dat grotere klussen perfect op elkaar worden afgestemd. Heeft u alleen nieuw parket of laminaat in Hengelo nodig en wilt u dit graag laten leggen? Onze specialist in vloeren zorgt ervoor dat uw nieuwe parket naadloos op elkaar aansluit. Wanneer u dit laat doen door een ervaren vloerenlegger bent u ervan verzekerd dat het er netjes bij ligt.

Parket Hengelo voor de mooiste parketvloeren

Bij Bouw Collectief vindt u een erkend parketbedrijf dat gevestigd is in Borne (Overijssel), met meer dan 25 jaar ervaring in de parketbranche. Naast het schuren en leggen van parketvloeren is Parket Hengelo in staat om de mooiste parketvloeren in verschillende patronen te leggen. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de parketvloeren die wij kunnen leggen. Zo kunt u denken aan de volgende patronen die wij kunnen realiseren: het visgraat patroon, Hongaarse punt of blokpatronen met een prachtige kantafwerking.

Meer informatie over parketvloeren?

Gaat u in Hengelo wonen en heeft u een nieuwe parketvloer nodig? Bel ons gerust of vraag een offerte aan via onze website. Voor de beste parketvloeren bent u bij Bouw Collectief Twente aan het juiste adres. Naast het leggen van parketvloeren kunt ook kiezen voor een onderhoudsvrije PVC vloer. Heeft u tips nodig over welke keuze u moet maken voor het aanleggen van een nieuwe vloer? Neem dan gerust contact met ons op.

[maxbutton id=”1″] [maxbutton id=”3″]