T.E.A.M. Together Everybody Achieves More

Wij als Bouw Collectief Twente werken als een collectief, als een team met elkaar samen. Maar een team is niet compleet zonder een opdrachtgever! Bij ons wordt de opdrachtgever gedurende de looptijd van het project van idee, tot realisatie, tot de inrichting onderdeel van het team. Immers samen moeten we de klus gaan klaren. Ja wij hebben verstand en kennis van de regelgeving, van de technische aspecten, maar de inbrengen van de wensen en eisen van de opdrachtgever zijn onontbeerlijk om tot een goed eindresultaat te kunnen komen.

In de huidige (hectische)  tijden waarin vaak beide partners werken, wil de opdrachtgever wel de inbreng hebben en meedenken, maar liever niet meerdere partijen aan zich moeten binden en alsnog hier coördinerend in gaan optreden. Bij Bouw Collectief Twente treft u alles onder 1 dak aan. Van ontwerp, tot uitvoering, tot inrichting  voor zowel uw interieur, uw exterieur als ook uw tuin…! Bouw Collectief Twente is een uniek concept waarbij u  de vruchten plukt van groot worden door klein en flexibel te werken.

over ons

Wij geloven in de kracht van vaklieden, samenwerken en flexibiliteit. Heden ten dage zijn er erg veel zogenaamde ZZP-ers. Deze vaklieden hebben alle hun eigen vakkundigheid. Bouw Collectief Twente brengt deze vakkundigheid samen, waardoor middels samenwerking en kennisdeling naar de opdrachtgever toe een volwaardige vakbekwame gesprekspartner ontstaat , die het gehele traject voor de opdrachtgever kan overzien en invullen. Maar ook voor de interne organisatie is samenwerking voor vaklieden erg interessant. Ieder lid of partner behoud zijn eigen bedrijfsidentiteit, hebben gekozen voor het model van een coöperatie en niet bijvoorbeeld een franchise.

[maxbutton id=”1″]