Bent u op zoek naar een professionele en vakkundige dakdekker in Hengelo en omgeving? Bouw Collectief Twente bestaat uit een aantal bouwbedrijven uit de regio Twente die graag met elkaar samenwerken om u als opdrachtgever te helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw dakbedekking. Hierbij staan de wensen en eisen van de klant centraal en hebben wij in eerste instantie een adviserende rol in het verhaal. Samen met u kijkt de dakdekker Hengelo naar de mogelijkheden bij uw bouwproject. Wilt u een nieuwe tuin, een nieuwe woning of wilt u liever uw bestaande woning verbouwen en renoveren? Bouw Collectief Twente staat voor u klaar in de volgende werkgebieden: advieswerkzaamheden, ontwerp (exterieur en interieur), vergunning trajecten, inrichtingen en subsidies.

Dakdekker uit uw eigen regio

Voor beide partijen (de dakdekker en u als opdrachtgever) is het verstandig en gemakkelijk om een dakdekker uit uw eigen regio in te huren. Zo zijn de lijnen kort en kunnen verschillende projecten op een snelle en correcte wijze worden opgelost en afgehandeld. Oude daken worden verwijderd en opnieuw aangelegd. Daarnaast heeft de dakdekker in Hengelo ook zich gespecialiseerd in onderhoud aan verrotte daken.

Wilt u meer informatie over dakdekker Hengelo? Neem vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te klikken en ons contactformulier in te vullen. Er wordt zo spoedig mogelijk op uw aanvraag gereageerd. Hebt u last van daklekkage en heeft u ons nodig voor een spoedopdracht? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 074-7501159.

[maxbutton id=”1″]