Partner worden?

Collectief betekent letterlijk “bundeling”. Bouw Collectief Twente bundelt haar kennis en ervaring met vaktechnische specialisten uit alle bouwdisciplines. Als collectief ben je beter in staat om met grotere marktpartijen te praten over een grotere diversiteit aan werkzaamheden. Ook in het kader van acquisitie en marketing kunnen enorme voordelen behaald worden uit de samenwerking. Leden en partners kunnen middels de samenwerking gebruik maken van voordelen op bijvoorbeeld brandstofkosten, verzekeringen, materiaalinkoop, etc.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe leden en/of partners die ons collectief kunnen en willen komen versterken. Bent u geïnteresseerd? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met ons voor een kennismaking, wellicht kan hier een mooie samenwerking uit voort vloeien.

 

Gezocht: Commerciële aanvulling

Voor de uitbreiding van ons collectief zijn wij op zoek naar een commercieel persoon met een ruim netwerk in de bouwbranche t.b.v. acquisitie en klant contacten.

Wij denken aan een persoon die het leuk vind om namens het Bouw Collectief Twente opdrachten te verwerven bij bijvoorbeeld ontwikkelaars, architecten, woningbouwverenigingen, e.d. Iemand die daarnaast affiniteit heeft met het beoordelen en (voor)bewerken van offerteaanvragen online en offline.

Denk jij dat je in het profiel past wat wij zoeken of ken je wellicht iemand waarvan je denkt dat hij/zij in het profiel zou kunnen passen, neem dan eens contact met ons op voor een 1e kennismaking.

Bekijk hier de complete lijst met huidige partners

Geef een reactie