Werkgebieden

Van ontwerp tot uitvoering, voor het interieur en exterieur. Bij Bouw Collectief Twente treft u alles onder 1 dak aan.
Bouw Collectief Twente is een uniek concept waarbij u de vruchten plukt van groot worden door klein en flexibel te werken.

Bij Bouw Collectief Twente treft u alles onder 1 dak aan. Van ontwerp, tot uitvoering, tot inrichting voor zowel het interieur van uw woning en het exterieur van uw woning zoals buitenschilderwerk of tuinaanleg. Wij geloven in de kracht van vaklieden, samenwerken en flexibiliteit. Heden ten daage zijn er er veel zogenaamde ZZP-ers. Deze vaklieden hebben alle hun eigen vakkundigheid. Bouw Collectief Twente brengt deze vakkundigheid samen, waardoor middels samenwerking en kennisdeling naar de opdrachtgever toe een volwaardige vakbekwame gesprekspartner ontstaat , die het gehele traject voor de opdrachtgever kan overzien en invullen.

(Interieur-) Architectuur

Metsel- en Timmerwerken

Installatiewerkzaamheden

Tegelwerkzaamheden

Tuinaanleg en onderhoud

Bouw Collectief Twente biedt u een totaalconcept waarmee wij uw willen ontzorgen met uw bouw- of verbouwplannen, waarbij u altijd contact heeft met één contactpersoon. Met ons collectief aan vaklieden kunnen wij u vanaf het allereerste idee tot en met de inrichting na de uitvoering terzijde staan. U heeft hiermee een partner die u begrijpt en uw wensen probeert te realiseren. U heeft één aanspreekpartner in het gehele traject waardoor wij u ontzorgen en het gehele proces voor u overzichtelijk blijft. Geregeld werken er verschillende aangesloten bedrijven met elkaar samen, waardoor uw nieuwbouwproject, renovatie of andere belangrijke klus weinig tot helemaal geen vertraging op loopt. De bekende ‘Help, mijn man is klusser’ problemen blijven u hierdoor natuurlijk bespaard.

TEAM = Together Everybody Achieves More

Wij als Bouw Collectief Twente werken als een collectief, als een team met elkaar samen. Maar een team is niet compleet zonder een opdrachtgever! Bij ons wordt de opdrachtgever gedurende de looptijd van het project van idee, tot realisatie, tot de inrichting onderdeel van het team. In overleg met u beginnen wij met het ontwerp van uw project. Tevens kunt u bij ons terecht voor kleinere klussen, zoals het schilderen van kozijnen of het laten leggen van een parketvloer. De aangesloten bedrijven hebben kennis van regelgeving, technische aspecten en brengen uw wensen en eisen graag in vervulling om tot een eindresultaat naar wens te kunnen komen.

Ook in het kader van acquisitie en marketing kunnen enorme voordelen behaald worden uit de samenwerking. Als collectief ben je nu eenmaal beter in staat om met grotere marktpartijen te praten over een grotere diversiteit aan werkzaamheden. Bouw Collectief Twente is een uniek concept waarbij u de vruchten plukt van groot worden door klein en flexibel te werken. Bekijk een overzicht van onze partners.

Vragen? Neem contact op!