Van Laar Daktechniek

Zetterij, renovatie en dakkapellen. Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Van Laar Daktechniek is een kundig en allround dakdekkerbedrijf werkend vanuit Oldenzaal. Wij werken conform alle geldende normen en leveren vakmanschap zoals u dat van een professional mag verwachten.

Zetterij:

Van Laar Daktechniek heeft een eigen zetterij waar wij profielen en zetstukken maken voor gevels en daken op de door u gewenste maat. Nooit meer schilderen; Laat de boeien en windveren van uw huis bekleden met plastisol profielen. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Dakkapel:

Van Laar Daktechniek levert prefab dakkapellen die in onze werkplaats pasklaar en compleet afgemonteerd worden vervaardigd. De uitvoering van de dakkapellen is geheel in overeenstemming met de wensen van de klant.

Renovatie:

Een renovatie van een dak houdt meestal meer in dan het vervangen van de dakbedekking alleen. De onderliggende onderdelen de dakplaten, isolatie dakgoten enz. vereisen evenveel aandacht bij het renoveren van een dak. Bij het renoveren van uw dak dient o.a. op volgende zaken te letten. Wat is de staat van het hout bij het dak? Zijn er sporen van houtrot houtworm zwammen? Is er een onderdak isolatie aanwezig? En is die nog in goede staat? Mocht uw goot lekkage plekken vertonen, neem dan contact met ons op en wij komen uw goot inspecteren.

Nieuwbouw:

Voor nieuwbouw bent u bij ‘van laar Daktechniek’ aan het juiste adres, als het nu om een aanbouw, een dakkapel, keuken of een schuur gaat.

Van Laar Daktechniek kan projecten aan van een luifel boven uw voordeur, tot bedrijfspanden met een dakoppervlak van honderden of duizenden vierkante meters. Vraag naar de mogelijkheden, die wij u kunnen bieden.

van laar daktechniek bouwcollectief twentevan laar daktechniek bouwcollectief twente


—————————————————————
Bedrijfsgegevens:
Newtonstraat 15

info@vanlaardaktechniek.nl
0541-522439
Naar de website »