Keuken & Bad Almelo

“Je huis moet een thuis zijn!”

Steeds meer mensen hechten waarde aan de inrichting van hun huis. Niet alleen de meubels maar vooral ook de keuken en de badkamer moeten functioneel en mooi zijn. Het zijn duurzame investeringen waar je veel gebruik van maakt. Om op deze trend in te springen biedt Keuken & Bad Almelo keukens en badkamers aan voor ieders budget en met een prijs/kwaliteit verhouding die u zal verbazen!

Keuken & Bad Almelo Bouwcollectief

Keuken & Bad Almelo is in staat een totaalconcept aan te bieden (vloeren, keukens, sanitair etc.). Van aanvraag tot oplevering met daarbij één contactpersoon geeft rust en overzicht. De 500 m2 showroom in Almelo biedt ruime keus om uw woning volledig in te richten. Dit wordt ondersteund door een maximale tevredenheidsgarantie.

Keukens:

Een mooie en functionele keuken is voor iedereen een wens. Keuken & Bad Almelo kan deze wens voor u waarmaken! 30 jaar ervaring in en passie voor de keukenbranche, alsmede een uitgebreid assortiment zorgen ervoor dat Keuken & Bad Almelo aan iedere wens invulling kan geven.

MCS Keuken & Comfort, het zusje van Keuken & Bad Almelo, heeft meer dan 15 jaar ervaring in de gespecialiseerde montage van o.a. hoog/laag verstelbare frames voor keukens ten behoeve van mindervaliden en ouderen in opdracht van gerenommeerde aannemers in de ergo-wereld.

Keuken & Bad Almelo BouwcollectiefKeuken & Bad Almelo Bouwcollectief

Sanitair:

Keuken & Bad Almelo biedt de nieuwste producten op het gebied van sanitair aan tegen concurrerende prijzen. Dit is mogelijk omdat Keuken & Bad Almelo samenwerkingen heeft met de meest gerenommeerde merken in de markt.

Wij heten u van harte welkom bij Keuken & Bad aan de Planthofsweg 51 te Almelo!

Keuken & Bad Almelo Bouwcollectief


—————————————————————
Bedrijfsgegevens:
Planthofsweg 51

info@keukenenbadalmelo.nl
0546 – 769089
Naar de website »