Heuwenberg schilderwerken

Uitstekend schilderwerk in elke prijs- kwaliteitsverhouding

De ervaren schilders van Heuwenberg, welke sommige meer dan 25 jaar ervaring hebben, leveren vakwerk op elke klus. Ze beheersen de kwaliteit en het vakmanschap van vroeger met de materialen en de snelheid van nu. Dit maakt ons uniek en bent u verzekerd van uitstekend schilderwerk voor een eerlijke prijs.

Schilderen

Elk schilderwerk heeft zijn eigen behandeling nodig volgens één van onze kwaliteitsnormen. Welke norm(en) van toepassing zijn op uw schilderwerk kunt u het beste via een vrijblijvend adviesgesprek met onze adviseur bepalen.

Kwaliteitsnorm 1

Deze norm is zeer geschikt voor schilderwerk dat goed en snel geschilderd moet worden. Door het mooi in de lak te zetten krijgt de woning of bedrijfspand weer uitstraling. En bent u voor de aankomende 2 jaar vrij van onderhoud.

Kwaliteitsnorm 2

Deze norm is geschikt voor (nieuw) schilderwerk dat extra goed geschilderd moet worden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen krijgt het een uitstekende uitstraling. En bent u voor de aankomende 4 jaar vrij van onderhoud.

Kwaliteitsnorm 3

Deze norm is voor (nieuw) schilderwerk dat perfect geschilderd dient te worden. Door gebruik te maken van alleen de allerbeste materialen krijgt het een sublieme uitstraling. En bent u voor de aankomende 6 jaar vrij van onderhoud.

Sauzen

Snel en netjes uw wand(en) en/of plafond gesausd. Bijna op elke ondergrond en kleur van uw keuze. Niet alleen op gipsplaten of stucwerk maar ook hout, steen, beton en glasweefsel lenen zich uitstekend om te sauzen.

Behangen

Vinylbehang, fotobehang, motiefbehang, patroon behang, textielbehang en glasweefselbehang. Goed, strak en professioneel behangen. Vraag onze behangmap geheel vrijblijvend aan zodat u thuis de juiste keuze kan maken.

Glaszetten

Heuwenberg schilderwerken plaatst niet alleen snel en netjes maar schilderen het ook direct af. Het oude glas nemen wij mee en voeren wij conform de milieu eisen af. Wij plaatsen en vervangen o.a. isolerend glas, gelaagd veiligheidsglas en brandwerend glas.

Spuiten

Verf spuiten bespaart tijd en geld op grote oppervlaktes. Het laat geen banen, strepen en aanzet achter. Het is dus gegarandeerd een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond optimaal bewaard blijft.


—————————————————————
Bedrijfsgegevens:
Vondelstraat 41

info@heuwenberg.nl
Naar de website »