Bollen Bouw- en Metselbedrijf

Als u op zoek bent naar een metselbedrijf die voor u de muren kan metselen die u nodig heeft voor uw verbouwing of heeft u bouwplannen voor een woning of aanbouw en heeft u daar een metselbedrijf voor nodig? Dan bent u bij Bollen metselwerken uit Oldenzaal aan het juiste adres.

Zowel voor aannemers als particulieren kunnen wij al het metselwerk verzorgen. Wij hebben metselaars in dienst die de muren in de hoogste kwaliteit kunnen metselen. Dit geldt ook voor al het voegwerkRik Bollen metselbedrijf en bouwbedrijf is een kleine aannemer uit Oldenzaal die gespecialiseerd is op het gebied van kleinbouw, woningbouw, en renovatie bouw.

Wij metselen:
  • Schoon- en vuilmetselwerk
  • Tuinmuren
  • Fundaties
  • Bijzondere opdrachten zoals sierwerk, trappen,
  • Poeren en raamdorpels

Wij verrichten ook werkzaamheden zoals insmeren van afwerkvloeren, zand-, cement- en stucadoorswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en voegwerkzaamheden. Wij werken altijd in goed overleg met de klanten of aannemers zodat de werksfeer en uitvoering van het werk goed blijft verlopen en wordt afgeleverd.

Gevelrenovatie

De gevel geeft uitstraling aan uw hele pand. Metselbedrijf Bollen kan door het renoveren van uw beschadigde, verweerde of enigszins verwaarloosde gevels, metselwerk, schoorstenen en voegen uw pand weer in de originele staat terugbrengen.


—————————————————————
Bedrijfsgegevens:
Jhr. van Coevordenstraat 18

info@metselbedrijf-bollen.nl
06-24732727
Naar de website »