Archimees

Welkom bij Archimees, architect in Hengelo, Twente. Wij zijn een toekomstgericht architectenbureau dat méér doet dan het ontwerpen van gebouwen. Archimees creëert gebouwontwerpen rakend aan belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen. Archimees is actief op het terrein van kleinschalig wonen en zorg, herbestemming, particuliere woningbouw en meer.

 

Huisvesting met meerwaarde en kwaliteit.

Dat kan een nieuwbouwwoning zijn, een verbouwing van een bestaande woning of een uitbreiding. Naast een passie voor het bedenken van mooie gebouwen leeft altijd de vraag: voor wie bouwen wij eigenlijk? Ik vind het een sport om samen met de klant een reis te maken die leidt tot het optimale resultaat. Niet alleen voor de eigenaar van het gebouw, maar ook voor de andere gebruikers, de omgeving en maatschappij.

 

Jou persoonlijke woonwens

Ga je met Archimees in zee, dan begint die reis met jouw inbreng, in de vorm van jouw persoonlijke woonwensen in woord en beeld. Archimees vertaalt die in levendige schetsen, waarna de toekomstige woning volledig driedimensionaal en digitaal wordt opgebouwd, waarbij altijd maximaal inzicht is in het eindresultaat. We proberen je in het ontwerp altijd te verrassen met oplossingen die je woning een persoonlijk en apart tintje geven!

 

Samenwerking

Archimees is onderdeel van een netwerk economie, met kernwoorden als flexibiliteit, kennis delen, transparantie en samenwerking. Dit leidt tot meer kwaliteit en minder kosten. Archimees werkt samen waar het kan en is eigenwijs als het moet!


—————————————————————
Bedrijfsgegevens:
Louisestraat 5

info@archimees.nl
06-47518469
Naar de website »